top of page

Breng ons uitrusting

voor onze begunstigden...

Om ze opnieuw te kunnen verdelen, bergen de metgezellen verschillende uitrustingen op die ze indien nodig herstellen: kranen, planken, rails... evenals nuttig meubilair voor onze begunstigden: kasten, ladekasten, bedden, tafels en stoelen, huishoudelijke apparaten (koelkast, fornuis, strijkijzer, koffiezetapparaat, enz.), serviesgoed, lakens, dekens, dekbedden , allemaal in zeer goede staat.

 

We zijn ook op zoek naar schilder- en doe-het-zelfmateriaal: borstels, rollers, behangtafels, ladders, elektrische zaag, boormachine, boormachine, schuurmachine, stoffeerder, professionele stofzuigers, ... alles in zeer goede staat.

Tweedehands stortingen zijn mogelijk in de secties Brussel, Borinage en Haut Pays, Hannuit, Basse-Sambre en Antwerpen. 

En voor onze rommelmarkten

In Brussel accepteren we deposito's van diverse artikelen in zeer goede staat, zoals: decoratieve artikelen, kleine meubels, speelgoed, boeken voor volwassenen en kinderen, nieuwe merkkleding, bijna nieuwe schoenen, handtassen, handschoenen, riemen , juwelen en diverse sjaals ,...

 

Alles wat tijdens onze vlooienmarkten van juni en november kan worden doorverkocht om geld in te zamelen.

Hoe doe je ?

Voor donaties is het vaak handig om ons foto's te sturen om ons te helpen zien wat het is, en om ons in staat te stellen u nauwkeuriger te antwoorden over in wie we mogelijk geïnteresseerd zijn.


Voor Brussel kan dit per WhatsApp op 0479 590 164 (enkel voor foto's) of per e-mail op
depotmeubles@compagnonsdepanneurs.be.

 

Gebruik voor oproepen en andere regio's de nummers van de verschillendesecties.


Vergeet niet uw naam, telefoonnummer en adres door te geven als u wilt dat wij de donatie komen ophalen (op een doordeweekse dag in overleg).

bottom of page