top of page

Wat bieden wij?

De verleende hulp bestaat uit schilder-/stofferwerk, diverse reparaties en doe-het-zelf (sanitair, elektra, timmerwerk etc.), tuinwerk, terbeschikkingstelling van noodzakelijke meubels en verhuizingen.

 

De diensten die we kunnen leveren verschillen per onderdeel, dit is per geval te bekijken.

  • Schilder-/stofferingswerkzaamheden, evenals het voorbereiden van steunen, afwerking, enz.

  • Kleine herstellingen in loodgieterij/elektriciteit, diverse renovatiewerken: herstellingen aan convectoren, boilers, waterlekken (kranen, W.C.), plaatsing van rails, plaatsing van kleerkasten, herstelling van deurbellen, enz…

  • Verhuizingen: mogelijkheid tot het huren van de bestelwagen en de chauffeur voor één of twee ritten met behulp van de verzorgde persoon en zijn entourage; op sommige afdelingen hulp van vrijwilligers bij het monteren/demonteren van meubels en verhuizen.

  • Levering van meubilair: distributie van essentiële meubels, zoals bedden, tafels, stoelen, kleine kasten, apparaten, serviesgoed, dekens, enz.

  • Upgraden van meubels

  • Transport naar stortplaats

  • Tuinieren

Elk serviceverzoek kan worden gericht aan de sectie de dichtstbijzijnde.

"We hebben nooit onze dag verloren toen we van onze kant bijdroegen om een beetje vreugde en licht in een ziel te brengen."

Girardin

Voor wie is onze hulp?

Mensen die in een precaire financiële situatie verkeren kunnen een beroep doen op onze vereniging.

Dit zijn voornamelijk mensen die het minimum leefloon ontvangen, maar ook gepensioneerden, ziekenfondsen of werklozen die minimumuitkeringen ontvangen, mensen met een overmatige schuldenlast, enz.

Al deze hulpvragen komen bij ons terecht ofwel rechtstreeks van de mensen zelf, ofwel via het OCMW, verschillende sociale diensten, andere verenigingen, enz.

Het financiële criterium is het enige element waarmee rekening wordt gehouden.

De steun is bedoeld voor gezinnen, alleenstaanden, bejaarden, gehandicapten, ...

bénéficiaire
Pour qui ?

prijzen

Arbeid is altijd gratis.

 

Begunstigden dragen een kleine bijdrage bij in de kosten van administratie, verzekering, kilometers en afschrijving apparatuur.

 

Het materiaal is afkomstig van sloopdelen of wordt tegen kostprijs in rekening gebracht.

bottom of page