top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverDominique Moret

🎉Kom mee naar onze volgende rommelmarkt! 🎉

Het is de langverwachte tijd van het jaar waarin we onze deuren openen voor twee dagen onvergetelijke schattenjacht. Onze rommelmarkt op 11 november belooft nog uitgebreider te worden dan de voorgaande!


📆 Datum: 11 en 12 november

🕒 Tijd: 10.00 - 16.00 uur

🏠 Locatie: Rue de la Glacière, 37 te 1060 Brussel


Of je nu een gepassioneerde koopjesjager bent die op zoek is naar unieke stukken, een liefhebber bent van vintage items of gewoon op zoek bent naar goede aanbiedingen, onze rommelmarkt heeft voor ieder wat wils.< /span>


We hebben een grote verscheidenheid aan artikelen te koop, van retrokleding en accessoires tot vintage meubels, kinderspeelgoed, boeken, onze wereldwijnen die zeer gewaardeerd worden door kenners, snuisterijen en veel meer. Je zult zeker verborgen schatten vinden die je interieur nieuw leven inblazen of prachtige cadeaus maken.


Naast de artikelen die te koop zijn, kun je tijdens het winkelen ook genieten van heerlijke hapjes en drankjes om nieuwe energie op te doen.


Vergeet niet de datum in je agenda te noteren en het aan je vrienden en familie te vertellen. Wij rekenen op uw steun om van deze rommelmarkt een uitzonderlijk evenement te maken. Uw aanwezigheid zal onze actie onder de meest behoeftigen financieel ondersteunen.


We kijken ernaar uit u te zien op onze rommelmarkt, klaar om schatten te vinden en samen leuke tijden te delen. Tot binnenkort ! 🛍️🤝


32 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page