top of page
Zomerse vlooienmarkt
Zomerse vlooienmarkt

zo 18 jun

|

Sint-Gillis

Zomerse vlooienmarkt

Meubels, decoratieve voorwerpen, serviesgoed, kleding, boeken, cd's, vinylplaten, schoenen, handtassen, linnengoed, sieraden, spellen, speelgoed, aromatische planten, Compagnons-wijn en vele andere schatten...

Heure et lieu

18 jun 2023, 10:00 – 16:00

Sint-Gillis, Rue de la Glacière 37, 1060 Sint-Gillis, België

À propos de l'événement

Voor deze tweede bijeenkomst van het jaar, deZondag 18 juni, Zoals gebruikelijk bieden wij een ruim assortiment tweedehands artikelen en meubelen aan. Maar deze keer vind je er ook aromatische planten en lavendel.

U krijgt ook de mogelijkheid om de wijnen van de Compagnons Dépanneurs te koop te kopen per fles en per doos van 6 flessen met, naast de rode en de witte, een rosé uit het Pays d'Oc om de hele dag gekoeld te genieten zomer lang.

De toegang is gratis en zonder voorafgaande registratie, maar we behouden ons het recht voor om de toegang te reguleren afhankelijk van het aantal bezoekers.

Ter herinnering: meerdere keren per jaar organiseren we een grote vlooienmarkt in Brussel om geld in te zamelen. U vindt er een breed scala aan diversen: kleine herontworpen meubels, serviesgoed, decoratieve voorwerpen, speelgoed, boeken voor volwassenen en kinderen, kleding, schoenen, handtassen, handschoenen, riemen, juwelen en vele andere schatten. ..

In 2023 bieden we 3 bijeenkomsten aan: de19 maart, 18 juni en 11 en 12 november. Per evenement volgt meer informatie over de modaliteiten.

Partager cet événement

bottom of page