top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCompagnons Dépanneur

🙏 Fête du Merci 🙏💝


Op 4 juni hadden we het grote genoegen het Fête du Merci te vieren ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van onze vereniging. Deze uitzonderlijke dag, uitgesteld vanwege Covid, had tot doel alle vrijwilligers en medewerkers die dag na dag bijdragen aan ons succes hartelijk te bedanken.
Op het programma van deze gedenkwaardige dag staan ​​een heerlijk buffetmaaltijd, een presentatie van de resultaten door het bestuur en de afdelingsmanagers, evenals houten spelletjes om een ​​gemoedelijke sfeer te creëren.Wij willen onze grote dank uitspreken aan iedereen die heeft deelgenomen aan de organisatie van dit uitzonderlijke evenement en aan alle mensen die hebben bijgedragen aan het succes ervan. Uw toewijding en steun zijn van onschatbare waarde, en wij rekenen graag op u in onze missie.


We vierden niet alleen ons 50-jarig bestaan, maar ook de kracht van onze gemeenschap en de positieve impact die we hebben dankzij jouw inzet. Ik dank u uit de grond van mijn hart voor alles wat u voor onze vereniging doet.

Dank ook aan de Nationale Loterij voor haar steun bij de organisatie van deze bijeenkomst.6 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


bottom of page